YENİ ADRES

YENİ ADRES
GOKLERDEYİZ.NET TIKLAYIN
» » » VİDEO - Skiathos Adası

Merhabalar Havacılık Meraklıları.
Kışın bu karlı soğuk günlerinde içinizi ısıtacak bir videoyu siz havacılık meraklıları için oldukça yakında Ege adalarından biri olan  Skiathos adasın Havavalanı nı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bizler için cennet olan Saint Marteen adasındaki Princess Juliana  havaalanı gibi denizin  bitişiğinde olduğu için inen kalkan uçaklar insanlara oldukça yakın oluyor. Buda bizler için inanılmaz zevkli ve heyecanlı zaman geçirmemizi sağlayabilir. Saint Marteen deki gibi kumsal olmasada yolun üzerindende olsa uçakların o iniş anının görüntülemek izlemek inanılmaz güzeldir.
Skiathos Adasına Türkiye den hava yolu ile Atina aktarmalı, karadan İpsala sınır kapısından Selanik üzerinden Volos a kadar kara yolu ile Volos tan feribotla geçmek mümkün. Adanın turizm adası olduğu kadar biz havacılık meraklıları içinde bir cennet olduğu gerçek...




About Tcerh

Havacılıkla ilgili herşey...
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Videonun hemen üstünde video görünümlü fotoğraf koymasanız daha iyi olacak. Resim videodan önce yüklendiğinden herkes onu video zannediyor tıklıyor ve birşey açılmayınca sayfadan çıkıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerinizi dikkate alacağım Yusuf bey. uyarınız için çok teşekkür ederim. Selamlar.

      Sil